Sådan indstiller du dit kamera

Music Transfer er en applikation, som ændrer eller tilføjer musik anvendt i "Diasshow med musik" "Højdepunkt" eller "Highlight Movie Maker" på kameraet med en pc.
Kameraet skal være indstillet inden brug af denne applikation.

Indstillingsmetode for kamera

1. Tænd for kameraet og skift til Hent musik-tilstand.
    • Indstillingsmetode med "Action Cam"
      FDR-X1000V, HDR-AS200V :
        Vælg [SETUP] - [CONFG] - [BGM] - [DL] .
      FDR-X3000, HDR-AS300 / AS50 :
        Vælg [ Hovedindstillinger] - [ BGM] - [ DL] .
    • Indstillingsmetode med "Handycam"
      Vælg [MENU] - [Opsætning] - [Afspilningsindstil. Afspilningsindstil.] - [Hent musik].
    • Indstillingsmetode med "Cyber-shot"
      Vælg [MENU] - [Indstillinger Indstillinger] - [Hovedindstillinger Hovedindstillinger] - [Hent musik].
  2. Tilslut kameraet og pc'en vha. det medfølgende USB-kabel.
  3. Den musik, som er gemt på kameraet, vises. Du kan vælge musik for at ændre eller tilføje.