Kameran asetusten tekeminen

Music Transfer on sovellus, joka muuttaa tai lisää kameran toiminnoissa ”Diaesitys musiikin kanssa,” ”Kohokohdat” tai ”Highlight Movie Maker” käytettyä musiikkia tietokoneella.
Kameran asetukset on tehtävä ennen tämän sovelluksen käyttöä.

Kameran asetusmenetelmä

1. Kytke virta kameraan ja vaihda Lataa musiikki -tilaan.
    • Asetusmenetelmä "Action Cam"-kameralla
      FDR-X1000V, HDR-AS200V :
        Valitse [SETUP] - [CONFG] - [BGM] - [DL] .
      FDR-X3000, HDR-AS300 / AS50 :
        Valitse [ Pääasetukset] - [ BGM] - [ DL] .
    • Asetusmenetelmä "Handycam"-kameralla
      Valitse [VALIKKO] - [Asetus] - [Toistoasetukset Toistoasetukset] - [Lataa musiikki].
    • Asetusmenetelmä "Cyber-shot"-kameralla
      Valitse [VALIKKO] - [Asetukset Asetukset] - [Pääasetukset Pääasetukset] - [Lataa musiikki].
  2. Liitä kamera ja tietokone toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Kameralle tallennettu musiikki näytetään. Voit valita muutettavan tai lisättävän musiikin.