Uw camera instellen

Music Transfer is een applicatie die muziek wijzigt of toevoegt die gebruikt wordt in "Diavoorstelling met muziek", "Hoogtepunt" of "Hoogtepuntfilmmaker" van de camera met een pc.
De camera moet ingesteld zijn voordat u deze applicatie gebruikt.

Camera-instellingsmethode

1. Schakel de camera in en schakel over naar de Download muziek-modus.
    • Instellingsmethode met een "Action Cam"
      FDR-X1000V, HDR-AS200V :
        Selecteer [SETUP] - [CONFG] - [BGM] - [DL] .
      FDR-X3000, HDR-AS300 / AS50 :
        Selecteer [ Hoofdinstellingen] - [ BGM] - [ DL] .
    • Instellingsmethode met een "Handycam"
      Selecteer [MENU] - [Setup] - [Weergave-instelling Weergave-instelling.] - [Downl. muz.].
    • Instellingsmethode met een "Cyber-shot"
      Selecteer [MENU] - [Instellingen Instellingen] - [Hoofdinstellingen Hoofdinstellingen] - [Downl. muz.].
  2. Verbind de camera en de pc met de bijgeleverde USB-kabel.
  3. De opgeslagen muziek op de camera wordt weergegeven. U kunt de muziek selecteren om die te wijzigen of toe te voegen.