Konfigurasjon av kameraet

Music Transfer er en applikasjon som bruker en PC til å endre eller legge til musikk som brukes i "Lysbildevisning med musikk", "Høydepunkt" eller "Highlight Movie Maker" i kameraet.
Kameraet må være stilt inn før du bruker denne applikasjonen.

Innstillingsmetode for kamera

1. Slå på kameraet og endre til modusen Last ned musikk.
    • Innstillingsmetode for "Action Cam"
      FDR-X1000V, HDR-AS200V :
        Velg [SETUP] - [CONFG] - [BGM] - [DL] .
      FDR-X3000, HDR-AS300 / AS50 :
        Velg [ Hovedinnstillinger] - [ BGM] - [ DL] .
    • Innstillingsmetode for "Handycam"
      Velg [MENY] - [Oppsett] - [Avspillingsinnstill. Avspillingsinnstill.] - [Last ned musikk].
    • Innstillingsmetode for "Cyber-shot"
      Velg [MENY] - [Innstillinger Innstillinger] - [Hovedinnstillinger Hovedinnstillinger] - [Last ned musikk].
  2. Koble sammen kameraet og PC-en med den medfølgende USB-kabelen.
  3. Den lagrede musikken på kameraet vises. Du kan da velge musikken du vil endre eller legge til.