Så här konfigurerar du din kamera

Music Transfer är ett program som ändrar eller lägger till musik som används för ”Bildspel med musik”, ”Markering”, eller ”Highlight Movie Maker” på kameran med en dator.
Kameran måste ställas in innan detta program används.

Kamerainställningsmetod

1. Starta kameran och växla till läget Ladda ner musik.
    • Inställningsmetod med "Action Cam"
      FDR-X1000V, HDR-AS200V :
        Välj [SETUP] - [CONFG] - [BGM] - [DL] .
      FDR-X3000, HDR-AS300 / AS50 :
        Välj [ Huvudinställningar] - [ BGM] - [ DL] .
    • Inställningsmetod med "Handycam"
      Välj [MENU] - [Inställning] - [Uppspelningsinställn. Uppspelningsinställn.] - [Ladda ner musik].
    • Inställningsmetod med "Cyber-shot"
      Välj [MENU] - [Inställningar Inställningar] - [Huvudinställningar Huvudinställningar] - [Ladda ner musik].
  2. Anslut kameran och datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. Den musik som sparats på kameran visas. Du kan välja musik att ändra eller lägga till.