PlayMemories Mobile er en gratis applikation, der gør det muligt at overføre billeder til din smartphone og tage billeder med et Sony Wi-Fi -kompatibelt kamera via fjernstyring.

Billeder og videoer kan overføres til en smartphone/tablet, når du ønsker

Du kan overføre flere billeder på 2mega-pixels størrelse, eller i billedernes oprindelige størrelse på en gang. Når billederne er overført, kan du straks dele dem i høj kvalitet på de sociale medier, eller via e-mail.

NFC Wi-Fi

Fjernstyret billedtagning via din smartphone

Du kan tage billeder eksternt med alle eksponeringstilstande (P/A/S/M), mens du tjekker billedet på din smartphone.
Dette er belejligt , når du optager video , hvor du ikke ønsker at berøre kameraet direkte, som fx ved nattesyn, scener med flydende vand, langtidseksponerede- og makrooptagelser.

Seneste versions funktioner

Opdateret brugerflade til billed/videooptagelse

Betjeningspanel, der tillader dig at koncentrere på at tage billeder og konfigurere indstillinger

Intuitiv styring, som gør det nemt og hurtigt at ændre indstillinger

Kontrolegenskaber, der drager fordel af tablets med store skærme