Usein kysyttyä

K: Viesti "Kohdetta PlayMemories Home ei voida asentaa tähän tietokoneeseen." ilmestyy.

V: Voi olla, että asennettua käyttöjärjestelmää ei tueta. Varmista, että käytät tuettua käyttöjärjestelmää.

K: Mitä Luo moninäkymä -toiminnolla tehdään?

V: Voit käyttää näitä kahta toimintoa seuraavasti:
- Yhdistä enintään 4 videota samaan ikkunaan.
- Luo video, johon yhdistetään eri GPS-tietoja, esimerkiksi nopeus ja reitti.
* Tämä toiminto on käytettävissä ainoastaan GPS-toimintoja käyttävillä, Action Cam -kameralla kuvatuilla videoilla.
- Hidasta videon tai sen osan nopeutta muokkaamista varten.

K: Moninäkymää luodessa alun/maalin merkit eivät vastaa liikeradan näyttöä.

V: Jos Moninäkymä ei vastaa 15 tuuman MacBook Retinan näyttöä, päivitä käyttöjärjestelmä versioon OS X 10.9.

K: Sonyn kameralla tallennettuja videoita ei voi toistaa iMoviella tai iPhotolla.

V: MPEG2/AVCHD -formaatin videoita ei voi toistaa Mac-tietokoneella. Jotta voit toistaa videot Mac-tietokoneella, muunna ne MP4-formaattiin PlayMemories Home -ohjelman [Muunna]-toiminnolla.

K: Voinko avata valokuva- tai videotiedostoja käyttämällä PlayMemories Home -ohjelmaa yhdessä iPhoton tai iMovien kanssa?

V: Valokuva tai videotiedostoja ei voi avata, vaikka iPhoto tai iMovie on valittu PlayMemories Home- ohjelman kohdasta [Avaa ohjelmalla].