PlayMemories Home -sovelluksen perustoiminnot (Windows)

Tervetuloa käyttämään PlayMemories Home -sovellusta!

PlayMemories Home -sovelluksen avulla voit hallita ja muokata tietokoneellasi olevia valokuvia ja videoita.

Aloitetaan tuomalla kuvia ja videoita tietokoneeseen!

Kamerassa olevien valokuvien ja videoiden tuominen

PlayMemories Home -sovelluksen avulla voit tuoda tietokoneelle ottamiasi valokuvia ja videoita.

1. Kytke digivideokamera, digikamera tai älypuhelin tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua tai siihen valmiiksi kiinnitettyä USB-johtoa. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä tietokoneeseen jonkin ulkoisen tallennuslaitteen, esimerkiksi SD-kortin tai Memory Stick -muistin.

Kuvien ja videoiden tuonti-ikkuna avautuu automaattisesti.

2. Valitse Tuo mediatiedostot.

Esiin tulee näyttö, joka opastaa valokuvien ja videoiden tuomisessa.

3. Tuo valokuvat tai videot noudattamalla näytön ohjeita.

[Vinkki]

- Kun olet kytkenyt tietokoneeseen Sonyn digivideokameran tai digikameran, PlayMemories Home -sovellukseen ilmestyy kytketystä laitteesta riippuen erilaisia toimintoja.

[Huom.]

- Jotkin toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai alueilla.