Valokuvien muokkaaminen

PlayMemories Home -sovelluksessa on useita valokuvien muokkausominaisuuksia.

1. Valitse Kalenteri- tai Kansionäytöstä muokattava kuva ja näytä se koko ruudun kokoisena.

2. Napauta "Työkalut” ruudun oikeassa kulmassa ja valitse haluttu muokkaustoiminto.

3. Noudata näytön ohjeita.

4. Tallenna kuva, kun olet lopettanut muokkaamisen.

Punasilmäisyyden korjaus:

Salaman käyttö ihmisiä kuvattaessa voi aiheuttaa punaisia heijastumia kuvattavien henkilöiden silmiin. Voit korjata kuvissa näkyvät punaiset silmät.

Rajaa kuva:

Voit poistaa kuvista tarpeettomia osia.

Lisää päivämäärä:

Voit lisätä valokuviin päivämääräleiman.

Automaattinen korjaus:

Voit korjata kuvien kirkkauden ja kontrastin oikealle tasolle automaattisesti.

Kirkkaus:

Kuvien kirkkaus ja kontrasti voidaan korjata haluamallasi tavalla.

Värikylläisyys:

Voit säätää kuvien värikylläisyyttä.

Sävykäyrä:

Voit säätä eri kanavien kirkkautta.

Terävyys:

Voit korostaa kuvattujen kohteiden reunaviivoja.

[Vinkki]

- Voit muuttaa päivämäärä- ja aikaleimaa valitsemalla [Muokkaa]-valikon kohdan [Muuta valittujen mediatiedostojen päivämäärää]. Tämä avaa [Muuta valittujen mediatiedostojen päivämäärää] -ikkunan. Muuta päivämäärä- ja aikaleimaa ja valitse [OK].

[Huom.]

- Et ehkä voi muokata joitakin kuvia, esimerkiksi monisarjakuvauksella tai RAW-tilassa otettuja kuvia.