Valokuvien ja videoiden jakaminen

PlayMemories Home -sovelluksen avulla voit jakaa valokuvia ystäviesi ja sukulaistesi kanssa.

- Kuvien siirtäminen PlayMemories Online -palveluun
Kun siirrät valokuvia ja videoita PlayMemories Home -sovelluksesta PlayMemories Online -palveluun, voit jakaa niitä ystävillesi ja kavereillesi PlayMemories Online -palvelun kautta.
Lisätietoja valokuvien ja videoiden lataamisesta PlayMemories Home -sovelluksesta PlayMemories Online -palveluun: upload.html.
Lisätietoja PlayMemories Online -palvelun käytöstä: browser.html.

- Mediatiedostojen siirtäminen jakamispalveluihin

Mediatiedostojen siirtäminen jakamispalveluihin

Voit siirtää mediatiedostoja verkkoyhteisösivustoille ja muihin vastaaviin palveluihin erittäin helposti.

1. Valitse ensin [Työkalut] - [Jaa] ja sen jälkeen haluamasi sivusto.

2. Valitse siirrettävät mediatiedostot pienoiskuvista, vedä ja pudota ne kohteeseen A ja valitse [Seuraava].