Videoiden muokkaaminen

PlayMemories Home -sovelluksessa on useita videonmuokkausominaisuuksia.

1. Valitse muokattava video Kalenterinäkymästä tai Kansionäkymästä.

2. Valitse ensin [Työkalut] - [Muokkaa/Muunna videoita] ja sen jälkeen haluamasi muokkaustoiminto.

3. Noudata näytön ohjeita.

4. Tallenna video, kun olet lopettanut muokkaamisen.

Monimuokkaus (nopeus/tekstitys/ääni):

Voit lisätä tekstiä ja ääntä sekä käyttää muita muokkaustoimintoja. Lisäksi voit muuttaa korkeilla kuvanopeuksilla kuvattujen videoiden nopeutta.

A) Sisältö

Muokattavaksi valittu sisältö tulee näkyviin.
Lisää sisältöä vetämällä ja pudottamalla sitä tästä aikajanalle.

B) GPS-tiedot

Valitse reitin ja nopeuden näyttötapa.

Lisätietoja

C) Musiikki

Valitse musiikki, jonka haluat lisätä elokuvaan

D) Musiikkiasetukset

Säädä videon ja musiikin äänenvoimakkuuta.

E) Aikajana

Videosta näytetään esikatselukuva. Videot yhdistetään vasemmalta oikealle.
Videoilla, jotka sisältävät ominaisuuden markkereita, ne näkyvät aikajanan yläosassa.
Kun käytät efektiä videossa, hallitse asetuksia aikajanan alaosassa.

F) Tehosteet

Lisää tehosteita kuten poisto, hidastus, eteenpäin kelaus, toisto ja teksti

[Vihje]

Hidastetulla nopeudella kuvatuissa videoissa voit muokata valitut kohdat toistettavaksi alkuperäisellä nopeudella valitsemalla [Nopeus]-välilehden ja valitsemalla sitten nopeustehosteen [Todellinen nopeus].

G) Tallenna projekti

Tallenna projekti, jota muokataan parhaillaan.

Créer un film d'enregistrement par intervalles:

Muokkaa pysäytyskuvien sarjaa luodaksesi time-lapse-elokuvan.

H) Time-lapse-asetukset

Luodessasi time-lapse-elokuvan voit valita sen kuvanopeuden

I) Musiikki

Valitse musiikki, jonka haluat lisätä elokuvaan

J) Musiikkiasetukset

Säädä videon ja musiikin äänenvoimakkuutta

K) Aikajana

Yhdistettävien valokuvien pienoiskuvat tulevat näkyviin. Videot yhdistetään vasemmalta oikealle.Videoilla, jotka sisältävät ominaisuuden markkereita, ne näkyvät aikajanan yläosassa.
Kun käytät efektiä videossa, hallitse asetuksia aikajanan alaosassa.

L) Tehosteet

Voit lisätä tehosteita, kuten trimmauksen ja tekstiä

M) Tallenna projekti

Tallenna projekti, jota muokataan parhaillaan.

Rajaa videot:

Voit leikata videoista vain tärkeimmät osat ja tallentaa ne uusina tiedostoina.

Yhdistä videoita:

Voit yhdistää useita kamerallasi kuvattuja videoita toisiinsa.

[Huomautuksia]

- Vain XAVC S-, AVCHD-, MPEG-2- tai MP4-muodoissa tallennettuja videoita voidaan yhdistää.

- Samaa tiedostomuotoa olevat videot voidaan yhdistää toisiinsa.

- Et voi yhdistää toisiinsa sellaisia MP4-muotoisia videoita, joiden koodekit, koko, ruudun päivitysnopeus tai siirtonopeus eivät ole samat.

Tallenna kehys:

Voit ottaa valokuvan haluamastasi videon osasta.

N) Suodatin

Videoille, jotka sisältävät ominaisuuden markkereita, voit valita, että markkereita näytetään.

O) Trimmaus

Voit asettaa trimmattavan näkökulmasuhteen

P) Automaattinen korjaus

Voit korjata kuvien kirkkauden ja kontrastin oikealle tasolle automaattisesti. (Oletusasetus on ”perus”)

Q) Esikatselu

Voit tarkastella pois leikattua valokuvaa esikatseluna.

Luo moninäkymä:

Voit luoda uuden videon yhteen näyttöön enintään 4 samaan aikaan otetusta MP4-muotoisesta videosta. Jos käytät GPS-tietoja tallentavaa videokameraa, voit upottaa videoihin myös karttanäkymän.

R) Valitse sommittelu

Multi View -näkymän sommittelun voi valita tässä.

[Vihje]

Painamalla Details-painiketta voi säätää seuraavia asetuksia.

Sisällön näyttökohdan vaihtaminen

Äänen ja GPS-tietojen valitseminen

Sisällön suunnan kääntäminen

Sommittelunäyttöjen (PinP) koon vaihtaminen

S) GPS-tiedot

Valitse reitin ja nopeuden näyttötapa.

T) Useiden videoiden synkronointi

Analysoi useita samaan aikaan tallennettuja videoita toiston synkronoimiseksi

U) Musiikki

Valitse musiikki, jonka haluat lisätä elokuvaan

V) Musiikkiasetukset

Säädä videon ja musiikin äänenvoimakkuuta.

W) Aikajana

Videoilla, jotka sisältävät ominaisuuden markkereita, ne näkyvät aikajanan yläosassa.
Kun käytät efektiä videossa, hallitse asetuksia aikajanan alaosassa.

[Huomautuksia]

Enintään 100 markkereita-kohdetta voidaan kuvata yhtä videokuvausta varten.

X) Tehosteet

Lisää tehosteita kuten poisto, hidastus, eteenpäin kelaus, toisto ja teksti

Y) Tallenna projekti

Voit tallentaa editoitavaa materiaalia Projekti-tiedostona.
Käyttämällä Projekti-tiedostoja voit jatkaa käynnissä olevan projektin editoimista.

[Huomautuksia]
Projektitiedostoja tai videoita, joissa on käytetty Action Cam Movie Creatorin "elokuvan lopputekstejä", ei voida näyttää PlayMemories Home -sovelluksessa.
Käytä Action Cam Movie Creator sellaisten projektitiedostojen näyttämiseen.

Smart Tennis Sensor -käyttäjät, katso lisätietoja täältä