Combineer tot 1 stilstaand beeld de sporen van het doel.

Er wordt een stilstaand beeld gemaakt aan de hand van stilstaande beelden die continu werden opgenomen aan het interval dat ingesteld is bij het opname-interval voor stilstaande beelden [FPS]. U zult niet enkel indrukwekkendere opnames kunnen maken, maar ze ook als opleidingstools gebruiken voor sport kunnen gebruiken, zoals bij het controleren van de vorm van uw slag, enz.

Compatibele producten

• FDR-X1000V / X3000
  • HDR-AS50 / AS100V / AS200V / AS300 / AZ1 / AZ1VR

STAP1. Stel de fotostand in op de bewegingsopname LE.

Gebruik de volgende methode om standen in te stellen.

[Instellingsmethode]

• FDR-X1000V, HDR-AS100V, HDR-AS200V

Stel in op [SETUP] - [DRIVE] - [MSHOT].

• FDR-X3000, HDR-AS300, HDR-AS50
    1. Druk op de MENU-toets.
    2. Stel in op *1 (Opnamestand) - (fotostand).
    3. Druk op de MENU-toets.
    4. Stel in op (instelling voor het opnemen van stilstaande beelden) - *2(wijzigen van de opnamestand voor stilstaande beelden) - (Bewegingsopname LE).
      *1 Het pictogram van de huidige Opnamestand wordt weergegeven.
      *2 Het pictogram van de huidige fotostand wordt weergegeven.
  • HDR-AZ1VR
    1. Verbind de camera en de afstandsbediening (RM-LVR2V) via Wi-Fi, druk op de toets UP of DOWN van de afstandsbediening en stel de instellingen voor de opnamestand in op fotostand.
    2. Druk op de toets MENU van de afstandsbediening, stel in op (Instellingen voor stilstaande beelden) - bewegingsopname LE.
  • HDR-AZ1
    1. Verbind met een camera via Wi-Fi een smartphone waarop de smartphone-applicatie PlayMemories Mobile wordt uitgevoerd, en stel de instellingen voor de opnamestand in op fotostand.
    2. Stel in op PlayMemories Mobile (verschillende instellingen) - [Continue opname instellingen] - [Motion Shot LE].

STAP2.Stel het opname-interval voor stilstaande beelden in.

U kunt de instelling voor continue opname selecteren om de bewegingsopname LE te gebruiken.

Opname-interval voor stilstaande beelden
  • 10f1s :
    er worden 10 stilstaande beelden opgenomen in 1 seconde.(Deze stand is geschikt voor het opnemen van snel bewegende objecten.)
  • 8fps 1s :
    in 1,25 seconden worden er in totaal 10 foto's opgenomen aan een snelheid van 8 foto's per seconde.(Deze stand is geschikt voor het opnemen van snel bewegende objecten.)
  • 5f2s / 5fps 2s :
    er worden 10 stilstaande beelden opgenomen in 2 seconden.(Deze stand is geschikt voor het maken van actieopnames van objecten.)
  • 2f5s / 2fps 5s :
    er worden 10 stilstaande beelden opgenomen in 5 seconden.(Deze stand is geschikt voor het opnemen van traag bewegende objecten.)

[Instellingsmethode]

• FDR-X1000V, HDR-AS100V, HDR-AS200V

[SETUP] - [FPS] - selecteer het opname-interval uit [10f1s] / [5f2s] / [2f5s].

• FDR-X3000, HDR-AS300
    1. Druk op de MENU-toets.
    2. (instelling voor het opnemen van stilstaande beelden) - * (Opname-interval voor stilstaande beelden) - selecteer het opname-interval uit [10f1s] / [5f2s] / [2f5s].
      * Het pictogram van de huidige Opname-interval voor stilstaande beelden wordt weergegeven.
  • HDR-AS50
    1. Druk op de MENU-toets.
    2. (instelling voor het opnemen van stilstaande beelden) - * (Opname-interval voor stilstaande beelden) - selecteer het opname-interval uit [8f1s] / [5f2s] / [2f5s].
      * Het pictogram van de huidige Opname-interval voor stilstaande beelden wordt weergegeven.
  • HDR-AZ1VR

Vanaf de status fotostand, drukt u op de toets MENU van de afstandsbediening - (Instellingen voor stilstaande beelden) - [XXfps Xs] - selecteert u het opname-interval uit [8fps 1s] / [5fps 2s] / [2fps 5s].

• HDR-AZ1

PlayMemories Mobile (verschillende instellingen) - [Continue opnamesnelheid] - selecteer het opname-interval uit [8fps 1sec] / [5fps 2sec] / [2fps 5sec].

STAP3.Opname

Neem op door op de toets REC te drukken.

Tips : Geslaagde opnames maken in de stand Bewegingsopname LE
Probeer de volgende opnamemethodes.
  • Houd de camera stil om camerabewegingen te voorkomen.
  • Gebruik de afstandsbedieningsfunctie van een smartphone of van de afstandsbediening voor liveweergave, of de zelfontspannerfunctie om camerabewegingen te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat de bewegende objecten niet te groot zijn en dat er niet al te veel bewegende objecten zijn.
  • Maak opnames op een heldere locatie en voorkom plotse veranderingen van de helderheid.