De afstandsbediening voor liveweergave(RM-LVR2) verbinden met meerdere camera's
- meervoudige verbinding -

U kunt maximaal vijf camera's verbinden met de afstandsbediening en alle camera's tegelijk bedienen.

STAP1. De verbindingsstand van de afstandsbediening voor liveweergave controleren

1. Schakel de afstandsbediening in.
  2. Druk op de MENU-toets om (verbindingsstand) te selecteren bij (instellingen voor afstandsbediening), en selecteer vervolgens (meervoudige verbinding).

STAP2. De camera en de afstandsbediening voor liveweergave verbinden via Wi-Fi

1. Druk op de MENU-toets om (apparaatregistratie) te selecteren.
    • Het scherm voor apparaatregistratie verschijnt op het LCD-scherm van de afstandsbediening en de camera en afstandsbediening schakelen over naar de wachtstand voor meervoudige verbinding.
  2. Schakel de camera in.。
  3. Configureer de camera.
    • Wanneer u de camera voor het eerst verbindt met een afstandsbediening voor liveweergave
      Druk op de NEXT- of PREV-toets om [SETUP] - [CONFG] - [Wi-Fi] - [MULTI] - [NEW] te selecteren en druk vervolgens op de ENTER-toets.
    • Wanneer u de camera een tweede keer verbindt met een afstandsbediening voor liveweergave
      Druk op de NEXT- of PREV-toets om [SETUP] - [CONFG] - [Wi-Fi] - [MULTI] - [CRRNT] te selecteren, en druk vervolgens op de ENTER-toets.
  4. Een bedieningsgeluid piept vanaf de camera en [AWAIT] is weergegeven. Wanneer de verbinding voltooid is, verschijnt er [DONE] op de camera. Druk op de toets REC/ENTER op de afstandsbediening en registreer de camera.
    Wanneer [BEEP] ingesteld is op [OFF], krijgt u geen verbindingspieptoon te horen.
  5. Na het maken van de verbinding schakelt het LCD-scherm van de afstandsbediening over naar de liveweergave.

Opmerking
    Als het LCD van de afstandsbediening niet naar het monitorscherm overschakelt, drukt u op de toets [NEXT] of op de toets [PREV] van de camera en gaat u naar de opnamestand.

6. Herhaal deze procedure vanaf <stap 2> om nog een camera aan te sluiten.
Opmerking
  • Registreer elke camera voor de verbindingsstand-bystand van de afstandsbediening voor liveweergave geannuleerd wordt.
  • De functie voor het bedienen van meerdere camera's werkt alleen met compatibele camera's.
  • Wanneer u een camera wilt bedienen die geen ondersteuning biedt voor de functie voor het bedienen van meerdere camera's, stelt u de afstandsbediening in op (enkelvoudige verbinding).
  • Het is niet mogelijk om beelden die opgenomen zijn op de camera te kopiëren naar de afstandsbediening.
  • Voor het verbinden van de afstandsbediening met meerdere camera's, wordt de WPS-methode gebruikt. Als er zich een ander apparaat dat de WPS-methode gebruikt in de buurt van de camera's bevindt, is het mogelijk dat de registratie mislukt. Als de registratie mislukt, maakt u opnieuw verbinding door de stappen nogmaals uit te voeren.