De afstandsbediening voor liveweergave(RM-LVR2V) verbinden met meerdere camera's
- meervoudige verbinding -

U kunt maximaal vijf camera's verbinden met de afstandsbediening en alle camera's tegelijk bedienen.

STAP1. De verbindingsstand van de afstandsbediening voor liveweergave controleren

1. Schakel de afstandsbediening in.
  2. Druk op de MENU-toets om (verbindingsstand) te selecteren bij (instellingen voor afstandsbediening), en selecteer vervolgens (meervoudige verbinding).

STAP2. De camera en de afstandsbediening voor liveweergave verbinden via Wi-Fi

1. Druk op de MENU-toets om (apparaatregistratie) te selecteren.
    • Het scherm voor apparaatregistratie verschijnt op het LCD-scherm van de afstandsbediening en de camera en afstandsbediening schakelen over naar de wachtstand voor meervoudige verbinding.
  2. Schakel de camera in.
  3. Druk op de Wi-Fi-toets op de camera om over te schakelen naar de meervoudige verbinding.
  4. Houd de Wi-Fi-toets op de camera ingedrukt.
    • Wanneer er een verbindingsverzoek van de camera naar de afstandsbediening verzonden wordt, hoort u een pieptoon.
  5. Druk op de OK-toets die getoond worden op het LCD-scherm van de afstandsbediening.
    • Na het maken van de verbinding schakelt het LCD-scherm van de afstandsbediening over naar de liveweergave.
  6. Herhaal deze procedure vanaf <stap 2> om nog een camera aan te sluiten.
Opmerking
  • Registreer elke camera voor de verbindingsstand-bystand van de camera geannuleerd wordt.
  • De functie voor het bedienen van meerdere camera's werkt alleen met compatibele camera's.
  • Wanneer u een camera wilt bedienen die geen ondersteuning biedt voor de functie voor het bedienen van meerdere camera's, stelt u de afstandsbediening in op (enkelvoudige verbinding).
  • Het is niet mogelijk om beelden die opgenomen zijn op de camera te kopiëren naar de afstandsbediening.
  • Voor het verbinden van de afstandsbediening met meerdere camera's, wordt de WPS-methode gebruikt. Als er zich een ander apparaat dat de WPS-methode gebruikt in de buurt van de camera's bevindt, is het mogelijk dat de registratie mislukt. Als de registratie mislukt, maakt u opnieuw verbinding door de stappen nogmaals uit te voeren.