Gelijktijdige weergave van meerdere films op 1 scherm.

Gebruik Action Cam Movie Creator om een film te maken die u de mogelijkheid biedt tot 4 films op 1 scherm gelijktijdig af te spelen (multiweergave-video).

STAP1. Neem films met meerdere camera's gelijktijdig op.

Installeer de camera met behulp van de accessoires en neem gelijktijdig op.Afstandsbediening voor liveweergave zorgt voor een handige gelijktijdige opnemen.

STAP2. Maak multiweergave-video's met Action Cam Movie Creator.

Voer Action Cam Movie Creator uit en selecteer [Een film maken]. Raadpleeg < hier > voor de volgende bedieningen.