Vloeiende vertraagde weergave

Bij het bewerken van films in Action Cam Movie Creator die opgenomen zijn in uiterst snelle opname, kunt u films maken met delen in vloeiende vertraagde weergave.

Compatibele producten

• FDR-X1000V / X3000
  • HDR-AS50 / AS100V / AS200V / AS300 / AZ1 / AZ1VR

STAP1. Stel in op uiterst snelle opname in de stand voor het instellen van de beeldkwaliteit en neem films op.

Met de volgende methodes stelt u de standen in en neemt u vervolgens op.

[Instellingsmethode]

• FDR-X1000V, HDR-AS200V

[SETUP] - [VMODE] - selecteer voor het instellen van de beeldkwaliteit uit [100p]/[120p]/[200p]/[240p]*.
*Afhankelijk van de NTSC/PAL-instelling zal de weergegeven framesnelheid verschillen.

• FDR-X3000, HDR-AS300
    1. Druk op de MENU-toets.
    2. Stel in op *1 (Opnamestand) - (filmstand).
    3. Druk op de MENU-toets.
    4. Stel in op (Opname-instellingen) - *2 (Instellen van de beeldkwaliteit) - [100p]/[120p]/[200p]/[240p]*3.
      *1 Het pictogram van de huidige Opnamestand wordt weergegeven.
      *2 Het pictogram van de huidige Instellen van de beeldkwaliteit wordt weergegeven.
      *3 Afhankelijk van de NTSC/PAL-instelling zal de weergegeven framesnelheid verschillen.
  • HDR-AS50
    1. Druk op de MENU-toets.
    2. Stel in op *1 (Opnamestand) - (filmstand).
    3. Druk op de MENU-toets.
    4. Stel in op (Opname-instellingen) - *2 (Instellen van de beeldkwaliteit) - [120p]/[100p]*3.
      *1 Het pictogram van de huidige Opnamestand wordt weergegeven.
      *2 Het pictogram van de huidige Instellen van de beeldkwaliteit wordt weergegeven.
      *3 Afhankelijk van de NTSC/PAL-instelling zal de weergegeven framesnelheid verschillen.
  • HDR-AS100V

[VMODE] - selecteer voor het instellen van de beeldkwaliteit uit [HS100]/[HS120]/[HS200]/[HS240]*.
*Afhankelijk van de NTSC/PAL-instelling zal de weergegeven framesnelheid verschillen.

• HDR-AZ1VR
    1. Verbind de camera en de afstandsbediening (RM-LVR2V) via Wi-Fi, druk op de toets UP of DOWN van de afstandsbediening om de instellingen voor de opnamestand op filmstand in te stellen.
    2. Druk op de toets MENU op de afstandsbediening en selecteer (Filminstellingen) - [Instellen van de beeldkwaliteit] - / *.
      *Afhankelijk van de NTSC/PAL-instelling zal de weergegeven framesnelheid verschillen.
  • HDR-AZ1
    1. Verbind met een camera via Wi-Fi een smartphone waarop de smartphone-applicatie PlayMemories Mobile wordt uitgevoerd, en stel de instellingen voor de opnamestand in op filmstand.
    2. Selecteer (verschillende instellingen) van PlayMemories Mobile en selecteer vervolgens [Opnamemodus] - [HS100]/[HS120]*.
      *Afhankelijk van de NTSC/PAL-instelling zal de weergegeven framesnelheid verschillen.

STAP2. Maak films met vertraagde weergave met Action Cam Movie Creator.

Voer Action Cam Movie Creator uit en selecteer [Een film maken]. Raadpleeg < hier > voor de volgende bedieningen.