GPS Image Tracker Ver.2.1.10 update-programma
Betreffend model
GPS-CS3K of GPS-CS3KA
Belangrijke verbeteringen
  Deze updater "GPS Image Tracker Ver.2.1.10" biedt een oplossing voor de volgende problemen die zelden optreden wanneer GPS Image Tracker GPS logs laadt van betreffende modellen van de GPS Unit.
  1. Weergave van foutieve begin- of einddatum en -tijd (1899/12/~) van opgenomen GPS logs.
  2. Weergave van foutieve route naast juiste.
  3. Positiegegevens en beeldgegevens worden mogelijk niet "gekoppeld".
Systeemvereisten voor een computer
  <Ondersteund besturingssysteem>
Windows(R) 7
Windows Vista(R) SP1
Windows(R) XP SP3 (behalve 64-bit edities)

* De bovenvermelde besturingssystemen moeten zijn geïnstalleerd voorafgaand aan de verzending.
* De werking van de updater is niet gegarandeerd met een upgrade (downgrade) van een besturingssysteem naar bovenvermelde omgeving.
* De updater werkt niet gegarandeerd op elke computer met bovenvermelde besturingssystemen.
Versie controleren

1. Start GPS Image Tracker.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de blauwe balk op het scherm.
  3. Klik op "About GPS Image Tracker" (Over GPS Image Tracker).
  4. De versie verschijnt zoals hieronder afgebeeld.

Updater downloaden
  Klik op de knop [Download] hieronder.
Het downloaden van het bestand [GIT_Update0907a.exe] (17.567.504 bytes) begint automatisch.
Installeren
  * Log, voor u begint te installeren, in als een gebruiker met administratieve voorrechten.
  1. Controleer of GPS Image Tracker Ver.2.1.00 op uw computer is geïnstalleerd.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand [GIT_Update0709a.exe].
    De installatie van het update-programma start automatisch.
    Volg de instructies op het scherm en voltooi de installatie.

2-1 Klik op "Next" (Volgende).

2-2 Gaat u akkoord met de licentievoorwaarden, klik dan op "I accept the terms of the license agreement" (Ik accepteer de bepalingen van de licentieovereenkomst) en klik vervolgens op "Next" (Volgende).

2-3 Klik op "Install" (Installeren).

2-4 Klik op "Finish" (Voltooien).

* Om na te gaan of de update is gelukt, controleert u de versie (Version 2.1.10) zoals hierboven beschreven "Versie controleren".

Loginformatie corrigeren
  De problemen:
"1. Weergave van foutieve begin- of einddatum en -tijd (1899/12/~) van opgenomen GPS logs."
"3. Positiegegevens en beeldgegevens worden mogelijk niet "gekoppeld"."
kunnen worden opgelost met de volgende procedure.

Opmerking
Bovenvermelde problemen worden niet automatisch opgelost door het updaten.
Maar het probleem :
"2. Weergave van foutieve route naast juiste."
wordt wel automatisch opgelost.

1. Start de geüpdate GPS Image Tracker (Version 2.1.10).
  2. Selecteer (klik op) verkeerde datumlogs (1899/12/~) (Wanneer u de log selecteert, wordt de logtitel blauw zoals hieronder afgebeeld.)
    Selecteer logs één voor één wanneer er foutief zijn.
    (Juiste logs selecteren is geen probleem.)
  3. Sluit GPS Image Tracker en start opnieuw.
    Controleer of elke datumlog is gecorrigeerd.

* Beeld na correctie zoals hieronder.
INDEXBOVENZIJDE BLADZIJDE