HVL-F60RM - ILCE-7C |Kompatibilitetsinformation

ILCE-7C

Fästa OK
ADI-blixtmätning
Sekvens OK *49
P-TTL-blixtmätning OK
Automatisk zoom OK
Visning av blixtens räckvidd OK
HSS (High-Speed Sync) OK
Optiskt styrd trådlös fjärrkontroll HSS OK *10
Optiskt styrd trådlös fjärrblixt OK *10
Optiskt styrd trådlös styrenhet OK *7
Optiskt styrd trådlös förhållandekontroll (Styrenhet) OK *7
Optiskt styrd trådlös förhållandekontroll (Fjärrkontroll) OK *8
Radiostyrd trådlös HSS OK *29
Trådlös radiomottagare OK *29
Trådlös radiofjärrkontroll OK *30
Radiostyrd trådlös förhållandekontroll (fjärrkontroll) OK *30
Radiostyrd trådlös förhållandekontroll (mottagare) OK *29
Långsam synkronisering OK
Modellering OK
Multipel blixt OK
Manuell blixt OK
AF-belysning OK
Automatisk zoom, optimerad för kamerans bildstorlek OK
Automatisk WB-justering med färgtemperaturinfo OK
Red-Eye-reduktion OK
Blixtkompensation OK
FEL-lås OK
Fjärrutlösare OK *34,36,49
Inställningar extern blixt OK *47,48
Registrera blixttagningsinställningar

*7  En separat trådlös fjärrblixt krävs.

*8  En separat fjärrkontroll krävs (antingen wireless controller HVL-F43AM, HVL-F58AM, HVL-F60M eller HVL-F43M).

*10  En separat fjärrkontroll krävs (antingen wireless controller HVL-F20AM, HVL-F43AM, HVL-F58AM, HVL-F60M, HVL-F20M, HVL-F43M eller HVL-F32M).

*29  Kräver radiostyrd trådlös blixt (säljs separat) eller trådlös radiofjärrkontroll FA-WRC1M (säljs separat).

*30  Kräver radiostyrd trådlös blixt (säljs separat) eller trådlös radiomottagare FA-WRR1 (säljs separat).

*34  Kräver radiostyrd trådlös blixt med fjärrutlösarfunktion (säljs separat), en FA-WRC1M trådlös radiofjärrkontroll (säljs separat) eller en FA-WRR1 trådlös radiomottagare (säljs separat).

*36  Kräver anslutningskabeln VMC-MM1 för multi-terminal (säljs separat).

*47  Det går endast att använda [Inst. extern blixt] när blixten är monterad direkt på kameran. Det går inte att använda den här funktionen när du använder en fristående blixt som är ansluten med hjälp av en kabel.

*48  Det stöds genom en uppdatering av kamerans systemprogramvara för blixt till version 2.00 eller senare.

*49  Går inte att använda när den elektroniska slutaren är aktiverad. (På kameror med stöd för multitagning med bildpunktsjustering fungerar funktionen när den elektroniska slutaren är aktiverad enbart under multitagning med bildpunktsjustering.)