ILCE-7R - SEL70200GM2 |Compatibiliteitsinformatie

SEL70200GM2

FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
sample: SEL70200GM2

Bij gebruik van een lens die rechtstreeks op de camera is bevestigd:

• Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus, kan de weergave op het scherm (LCD-monitor, zoeker) een korte seconde lang knipperen en kan de scherpstelstand worden gereset. Dit kun je oplossen met de camerasysteemsoftware Ver.1.02 of later.
  • Wanneer de irisring is ingesteld in de handmatige irismodus, worden het lensmodel en de max. diafragma van de Exif niet correct opgenomen. Dit kun je oplossen met de camerasysteemsoftware Ver.1.02 of later.
  • Wanneer de Belichtingsstap van de camera is ingesteld op 0,5 stopbasis, terwijl de irisring van de lens is ingesteld op 0,3 stopbasis, worden de weergave op het scherm (LCD-monitor/zoeker) en Exif opgenomen op 0,5 stopbasis, en deze kunnen verschillen van de eigenlijke diafragmawaarde.
  • Wanneer de irisring is ingesteld op de handmatige irismodus, wordt de diafragmawaarde ingesteld op de waarde die de irisring aangeeft, ongeacht de belichtingsmodus. Met de camerasysteemsoftware Ver.1.02 of later wordt de diafragmawaarde automatisch ingesteld, behalve voor de belichtingsmodi A en M.
  • Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus tijdens het opnemen van films, zal de opname worden stopgezet. Dit kun je oplossen met de camerasysteemsoftware Ver.1.02 of later.
  • Als je de irisring draait, wordt de tijd voor de energiebesparing niet verlengd. Dit kun je oplossen met de camerasysteemsoftware Ver.1.02 of later.
  • De diafragmawaarde wordt niet correct geregistreerd wanneer je de instellingen registreert met de geheugenfunctie.
  • De schakelaar voor de compensatie van trillingen is beschikbaar met de systeemsoftware Ver.1.02 of later.
  • De 'focus hold'-knop kan worden gebruikt met systeemsoftwareversie 1.02 of hoger van de camera.
  • De scherpstellingsbereikschakelaar kan worden gebruikt met systeemsoftwareversie 1.02 of hoger van de camera.
  • De namen van Exif-lenzen worden niet correct opgenomen. Update de systeemsoftware van de camera naar versie 3.10 of hoger om zeker te zijn van een correcte weergave.

Bij gebruik van een teleconverterlens:

SEL14TC

• De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven. Als je de systeemsoftware van de camera bijwerkt naar versie 3.10 of hoger, wordt de naam van de lens zelf vermeld samen met de naam van de teleconverter.

SEL20TC

• De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven. Als je de systeemsoftware van de camera bijwerkt naar versie 3.10 of hoger, wordt de naam van de lens zelf vermeld samen met de naam van de teleconverter.