ILCE-7S - SEL100F28GM |Kompatibilitetsoplysninger

SEL100F28GM

FE 100mm F2.8 STF GM OSS
sample: SEL100F28GM
  • Når kameraets eksponeringstrin er indstillet på basis af 0.5 stop, og Iris-ringen på objektivet indstilles på basis af 0.3 stop, vises skærmbilledet (LCD-skærm/søger) og visningen af Exif på basis af 0.5 stop, og de kan afvige fra den faktiske blændeværdi.
  • Blændeværdien registreres ikke korrekt, når du registrerer indstillinger med Memory-funktionen.
  • Exif-objektivnavne vil ikke blive registreret korrekt. Opdater systemsoftwaren på kameraet til ver. 3.10 eller senere for at sikre korrekt visning.