ILCE-7S - SEL40F25G |Compatibiliteitsinformatie

SEL40F25G

FE 40mm F2.5 G
sample: SEL40F25G
  • De instelling The [Lens Comp.: Distortion] (Lenscompensatie vervorming) zal op "Auto" worden ingesteld.
  • De kijkhoek kan tijdens het scherpstellen meer veranderen dan bij andere modellen. De wijziging van de kijkhoek kan opvallender zijn wanneer de scherpstelfunctie is ingesteld op [Continuous AF] (Continue AF) (AF-C) (met inbegrip van [Sports Action] (Sportactie) in de functie Scènekeuze). Dit heeft geen invloed op de werkelijk opgenomen beelden.
  • Wanneer de Belichtingsstap van de camera is ingesteld op 0,5 stopbasis, terwijl de irisring van de lens is ingesteld op 0,3 stopbasis, worden de weergave op het scherm (LCD-monitor/zoeker) en Exif opgenomen op 0,5 stopbasis, en deze kunnen verschillen van de eigenlijke diafragmawaarde.
  • De diafragmawaarde wordt niet correct geregistreerd wanneer je de instellingen registreert met de geheugenfunctie.