ILME-FX3 - SAL75300 |Kompatibilitetsinformation

SAL75300

75-300mm F4.5-5.6
sample: SAL75300

LA-EA5

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA4

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA3

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA2

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Siktvinkeln smalnar av till APS-C-storlek.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA1

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Siktvinkeln smalnar av till APS-C-storlek.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].