NEX-3 - SEL1635GM |Compatibiliteitsinformatie

SEL1635GM

FE 16-35mm F2.8 GM
sample: SEL1635GM
  • SteadyShot wordt niet ondersteund.
  • Wanneer je de schakelaar voor de scherpstelstand verplaatst naar MF (handmatige scherpstelling), zal de instelling van de scherpstelstand veranderen maar zal de weergave van de scherpstelstand op het scherm (LCD-monitor, zoeker) niet veranderen.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • Wanneer de schakelaar voor de scherpstelstand op MF staat terwijl AF is geselecteerd aan de kant van de behuizing, staat de scherpstelling in de handmatige stand, maar zal MF Assist niet werken. (AF zal ook niet werken.)
  • De namen van Exif-lenzen worden niet correct opgenomen.