NEX-5R - SEL70200G2 |Kompatibilitetsinformation

SEL70200G2

FE 70-200mm F4 Macro G OSS Ⅱ
sample: SEL70200G2

När ett objektiv är monterat direkt på kameran:

• Inställningen Lens Comp.: Distortion [Objektivkompensation: Distortion] ställs in på "Auto"
  • Exif (brännvidden) registreras med kamerasystemets programvara version 1.02 eller senare.
  • Inställningen för optisk SteadyShot på objektivet sätter på/stänger av funktionen, men inställningen återspeglas inte på skärmvisningen (LCD-skärm/sökare) och registreras inte heller i EXIF-data.
  • Knappen "Focus hold" på objektivet fungerar inte.
  • Fast Hybrid AF är tillgängligt i mittområdet med systemprogramvara version 1.03 eller senare.
  • Även om inställningsknappen för fokusområde är inställd på närzon blir fokusområdet samma som för Full
  • När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du får korrekt exponering om du trycker ned slutarknappen halvvägs eller använder AEL igen.

När en telekonverter används:

SEL14TC

• Inställningen Lens Comp.: Distortion [Objektivkompensation: Distortion] ställs in på "Auto"
  • När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du får korrekt exponering om du trycker ned slutarknappen halvvägs eller använder AEL igen.
  • Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt.

SEL20TC

• Inställningen Lens Comp.: Distortion [Objektivkompensation: Distortion] ställs in på "Auto"
  • När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du får korrekt exponering om du trycker ned slutarknappen halvvägs eller använder AEL igen.
  • Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt.
  • AF med fasavkänning på fokalplanet kan inte användas. Kontrast-AF används i stället.