NEX-7 - SEL85F14GM |Kompatibilitetsinformation

SEL85F14GM

FE 85mm F1.4 GM
sample: SEL85F14GM
  • SteadyShot stöds inte.
  • När fokuslägesomkopplaren ställs in på MF är det inte möjligt att försöka återuppta AF-läget genom att trycka på AF/MF-knappen, även om fokusläget på skärmen (LCD-skärm/sökare) växlar till AF.
  • Knappen "Focus hold" på objektivet fungerar inte.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] kanske visningen på skärmen (LCD-skärm/sökare) blinkar en kort stund och fokuspositionen kanske återställs.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] registreras inte Exif-värdena för objektivmodell och högsta bländarvärde korrekt.
  • När bländarringen är inställd på läget Manual Iris [Manuell bländare] ställs bländarvärdet till det värde som bländarringen visar, oavsett exponeringsläge.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Autobländare] och Manual Iris [Manuell bländare] under filminspelning avbryts inspelningen.
  • Om du roterar bländarringen utökas inte tiden innan kameran försätts i strömsparläge.
  • När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du får korrekt exponering om du trycker ned slutarknappen halvvägs eller använder AEL igen.
  • Objektivnamn i Exif-data kommer inte att lagras på rätt sätt.
  • I viloläge i filmläget och under filminspelning växlas den över till MF.