NEX-EA50 - SAL1118 |Kompatibilitetsinformation

SAL1118

DT 11-18mm F4.5-5.6
sample: SAL1118

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA4

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Om du använder MF (manuellt fokus) kan slutartiden och bländaren justeras under filminspelning. Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. (Slutartiden kan justeras.)
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA3

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA2

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Om du använder MF (manuellt fokus) kan slutartiden och bländaren justeras under filminspelning. Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. (Slutartiden kan justeras.)
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA1

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.