NEX-VG10 - AF 35-70/4 |Kompatibilitetsinformation

AF 35-70/4

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländaren är fast under filminspelning i läget P eller S.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.

LA-EA4

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • När du spelar in film med autofokus kan det hända att ljudet från objektivets rörelser också spelas in.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt i filminspelningsläge.
  • Det är tillgängligt med kamerans inbyggda programvara Ver.03 eller senare.
  • Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. Om du använder manuellt fokus (MF) i läge A (prioriterad bländare) eller M (manuellt) kan bländaren justeras under filminspelning.

LA-EA3

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländaren är fast under filminspelning i läget P eller S.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.

LA-EA2

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • När du spelar in film med autofokus kan det hända att ljudet från objektivets rörelser också spelas in.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt i filminspelningsläge.
  • Det är tillgängligt med kamerans inbyggda programvara Ver.03 eller senare.
  • Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. Om du använder manuellt fokus (MF) i läge A (prioriterad bländare) eller M (manuellt) kan bländaren justeras under filminspelning.

LA-EA1

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländaren är fast under filminspelning i läget P eller S.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.