NEX-VG10 - SEL90M28G |Compatibiliteitsinformatie

SEL90M28G

FE 90mm F2.8 Macro G OSS
sample: SEL90M28G
  • De instelling Optical SteadyShot op de lens zal de functie aan/uit schakelen, maar de instelling wordt niet weergegeven op het scherm (LCD-monitor, zoeker) en niet opgenomen in de EXIF-gegevens.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • In de MF-modus wijkt de informatieweergave op het LCD-scherm soms af van die in de zoeker.
  • Zelfs als de schakelaar voor het instellen van het scherpstellingsbereik is ingesteld op dichtbij, is het scherpstelbereik voor opname hetzelfde als in de positie Full.
  • Wanneer de autofocusmodus niet is ingesteld op AF-C en er veel beweging voor scherpstelling plaatsvindt voordat er daadwerkelijk is scherpgesteld, is de belichting na scherpstelling soms onjuist. Druk, om de juiste belichting te verkrijgen, de sluiterknop nogmaals half in of gebruik nogmaals AEL.