NEX-VG900 - SAL18135 |Kompatibilitetsoplysninger

SAL18135

DT 18-135mm F3.5-5.6 SAM
sample: SAL18135

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.
  • Funktionen "Focal Plane Phase Detection AF" virker ikke.
  • Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges. (orig : Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges.* Med et A-monteringsobjektiv påmonteret bliver autofokushastigheden langsommere end med et E-monteringsobjektiv. (Det tager ca. 2 til 7 sekunder (baseret på Sony's målestandarder)). Det kan variere afhængigt af emnerne eller lysstyrken i optagelsesmiljøet.)* Automatisk fokusering virker ikke, når der optages film.)

LA-EA4

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan lukkerhastigheden og blændeåbningen reguleres under filmoptagningen. Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. (Lukkerhastigheden kan justeres.)
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.

LA-EA3

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.
  • Funktionen "Focal Plane Phase Detection AF" virker ikke.
  • Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges. (orig : Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges.* Med et A-monteringsobjektiv påmonteret bliver autofokushastigheden langsommere end med et E-monteringsobjektiv. (Det tager ca. 2 til 7 sekunder (baseret på Sony's målestandarder)). Det kan variere afhængigt af emnerne eller lysstyrken i optagelsesmiljøet.)* Automatisk fokusering virker ikke, når der optages film.)

LA-EA2

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan lukkerhastigheden og blændeåbningen reguleres under filmoptagningen. Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. (Lukkerhastigheden kan justeres.)
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.

LA-EA1

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • AF-S (AF enkelt) autofokusering er tilgængelig ved firmwareopdateringen af kameraet til ver.02 eller senere samt firmwareopdateringen til monteringsadapter LA-EA1 til ver. 02 eller senere.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.