SAL70200G - NEX-FS700 |Kompatibilitetsinformation

NEX-FS700

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Autofokusfunktionen (AF-S (enkel AF)) kan användas. (orig : Autofokusfunktionen (AF-S (enkel AF) kan användas. * Om ett A-objektiv används blir autofokushastigheten lägre än med ett E-objektiv. (Det tar omkring 2 till 7 sekunder enligt Sonys mätstandard.) Det kan variera beroende på motiv eller ljustyrka i fotograferingsmiljön.)* Autofokus fungerar inte vid filminspelning.)
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Automatisk bländarjustering finns inte i filmläget.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA4

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. Om du använder MF (manuellt fokus) kan bländaren ställas in före inspelning när du spelar in film i A-läget (prioriterad bländare).
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Automatisk bländarjustering finns inte i filmläget.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA3

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Autofokusfunktionen (AF-S (enkel AF)) kan användas. (orig : Autofokusfunktionen (AF-S (enkel AF) kan användas. * Om ett A-objektiv används blir autofokushastigheten lägre än med ett E-objektiv. (Det tar omkring 2 till 7 sekunder enligt Sonys mätstandard.) Det kan variera beroende på motiv eller ljustyrka i fotograferingsmiljön.)* Autofokus fungerar inte vid filminspelning.)
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Automatisk bländarjustering finns inte i filmläget.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA2

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. Om du använder MF (manuellt fokus) kan bländaren ställas in före inspelning när du spelar in film i A-läget (prioriterad bländare).
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Automatisk bländarjustering finns inte i filmläget.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.

LA-EA1

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Fokusområdet kan inte väljas godtyckligt.
  • Bruset från objektivet, t.ex. när du zoomar eller fokuserar, kan komma med när du spelar in film.
  • Autofokus sker i fotoläge när den inbyggda programvaran i fattningsadaptern (LA-EA1) uppgraderas till ver. 0.2 eller senare. ・Autofokus är långsammare när objektivet med A-fattning monterats än när du använder objektivet med E-fattning. (Cirka 2–7 sekunder (baserad på mätningsstandard från Sony.) Kan variera beroende på motiv och ljusförhållanden vid fotografering.)
  • Automatisk bländarjustering finns inte i filmläget.
  • Att ändra bländaren under inspelning kan skapa brus eller göra skärmen ljusare under användning.