SEL100400GM - NEX-F3 |Compatibiliteitsinformatie

NEX-F3

Bij gebruik van een lens die rechtstreeks op de camera is bevestigd:

• De instelling Optical SteadyShot op de lens zal de functie aan/uit schakelen, maar de instelling wordt niet weergegeven op het scherm (LCD-monitor, zoeker) en niet opgenomen in de EXIF-gegevens.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • De namen van Exif-lenzen worden niet correct opgenomen.

Bij gebruik van een teleconverterlens:

SEL14TC

• Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.
  • De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven.

SEL20TC

• Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.
  • De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven.