SEL14F18GM - ILCE-3500 |Kompatibilitetsoplysninger

ILCE-3500

• SteadyShot understøttes ikke.
  • Fokus hold-knappen på objektivet fungerer ikke.
  • Når Iris-ringen skiftes fra eller til automatisk og manuel iris, kan skærmbilledet (LCD-skærm/søger) flimre et kort sekund, og fokusindstillingen kan blive nulstillet.
  • Når Iris-ringen er indstillet på manuel iris, bliver Lens Model og Max Aperture Value for Exif ikke registreret korrekt.
  • Når Iris-ringen er indstillet på manuel iris, bliver blændeværdien indstillet til den værdi, som Iris-ringen indikerer uanset eksponeringstilstanden.
  • Hvis Iris-ringen skiftes til og fra automatisk og manuel iris under filmoptagelse, stopper optagelsen.
  • Hvis du drejer Iris-ringen, bliver tidsintervallet inden Power Save ikke forlænget.
  • Når Iris-ringen er indstillet på manuel iris, fungerer Background Defocus Control i Photo Creativity ikke korrekt, men skærmbilledet bliver vist som normalt.
  • Exif-objektivnavne vil ikke blive registreret korrekt.