SEL85F14GM - ILCE-3500 |Compatibiliteitsinformatie

ILCE-3500

• SteadyShot wordt niet ondersteund.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus, kan de weergave op het scherm (LCD-monitor, zoeker) gedurende een korte seconde lang knipperen en kan de scherpstelstand worden gereset
  • Wanneer de irisring is ingesteld in de handmatige irismodus, worden het lensmodel en de max. diafragma van de Exif niet correct opgenomen.
  • Wanneer de irisring is ingesteld op de handmatige irismodus, wordt de diafragmawaarde ingesteld op de waarde die de irisring aangeeft, ongeacht de belichtingsmodus.
  • Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus tijdens het opnemen van films, zal de opname worden stopgezet.
  • Als je de irisring draait, wordt de tijd voor de energiebesparing niet verlengd.
  • Wanneer de irisring in de handmatige modus staat, werkt de Background Defocus Control (Regeling van de achtergrond-defocus) in Photo Creativity (Fotocreativiteit) niet correct, terwijl de weergave op het scherm normaal is.
  • Wanneer de autofocusmodus niet is ingesteld op AF-C en er veel beweging voor scherpstelling plaatsvindt voordat er daadwerkelijk is scherpgesteld, is de belichting na scherpstelling soms onjuist. Druk, om de juiste belichting te verkrijgen, de sluiterknop nogmaals half in of gebruik nogmaals AEL.
  • De namen van Exif-lenzen worden niet correct opgenomen.
  • Gaat over op MF bij stand-by in filmmodus en filmopnamen.