SELP1635G - NEX-C3 |Compatibiliteitsinformatie

NEX-C3

• SteadyShot wordt niet ondersteund.
  • Wanneer je de schakelaar voor de scherpstelstand verplaatst naar MF (handmatige scherpstelling), zal de instelling van de scherpstelstand veranderen maar zal de weergave van de scherpstelstand op het scherm (LCD-monitor, zoeker) niet veranderen.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • Wanneer de schakelaar voor de scherpstelstand op MF staat terwijl AF is geselecteerd aan de kant van de behuizing, staat de scherpstelling in de handmatige stand, maar zal MF Assist niet werken. (AF zal ook niet werken.)
  • Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus, kan de weergave op het scherm (LCD-monitor, zoeker) gedurende een korte seconde lang knipperen en kan de scherpstelstand worden gereset
  • Wanneer de irisring is ingesteld in de handmatige irismodus, worden het lensmodel en de max. diafragma van de Exif niet correct opgenomen.
  • Wanneer de irisring is ingesteld op de handmatige irismodus, wordt de diafragmawaarde ingesteld op de waarde die de irisring aangeeft, ongeacht de belichtingsmodus.
  • Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus tijdens het opnemen van films, zal de opname worden stopgezet.
  • Als je de irisring draait, wordt de tijd voor de energiebesparing niet verlengd.
  • Wanneer de irisring in de handmatige modus staat, werkt de Background Defocus Control (Regeling van de achtergrond-defocus) in Photo Creativity (Fotocreativiteit) niet correct, terwijl de weergave op het scherm normaal is.