Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit)

Windows-computer

OS:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Kun 64-bit

*2 Computere med Intel- eller AMD-processorer (fungerer ikke på ARM-processor-baserede computere)

Skærm:

Mindst 1.440 × 900 punkter

Mac-computer

OS:

macOS 12/macOS 13/macOS 14

Skærm:

Mindst 1.280 x 800 punkter

IPTC Metadata Preset

Windows-computer

OS:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Kun 64-bit

*2 Computere med Intel- eller AMD-processorer (fungerer ikke på ARM-processor-baserede computere)

Skærm:

Mindst 1.280 x 720 punkter

Mac-computer

OS:

macOS 12、macOS 13、macOS 14

Skærm:

Mindst 1.280 x 720 punkter

PlayMemories Home

Windows-computer

OS:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Kun 64-bit

*2 Computere med Intel- eller AMD-processorer (fungerer ikke på ARM-processor-baserede computere)

Skærm:

Mindst 1.024 x 768 punkter

Mac-computer

OS:

OS X v10.10–10.11 / macOS 10.12–10.13

Skærm:

Mindst 1.024 x 768 punkter

Kamerakontrolboks CCB-WD1

OS:

Windows® 10/Windows® 11

macOS 11/macOS 12/macOS 13

Webbrowser:

Microsoft Edge/Google Chrome

Bemærk!

• Sørg for, at OS'et og al driversoftware er up to date.
  • Sony garanterer ikke for korrekt funktion i alle systemmiljøer.
  • Systemkravene for det anvendte operativsystem skal opfyldes sammen med de ovenfor angivne krav.
  • Software, der kører i baggrunden, kan påvirke softwarens ydeevne.
  • Nogle film afspilles muligvis ikke korrekt i systemmiljøer, hvor softwaren ellers kan køre problemfrit. Det påvirker ikke kvaliteten af de film, der importeres til computere eller skrives til diske.
  • Tilslut en AC-adaptor ved brug af bærbar computer.
    Den strømbesparende funktion kan forringe ydeevnen.
  • Du kan muligvis ikke genoprette kommunikationen, heller ikke efter at computeren er gendannet fra pause/slumretilstand.
  • XAVC S-film afspilles muligvis ikke korrekt på Mac OS X.

Varemærker

• Microsoft, Windows og Microsoft Edge er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.
  • Mac er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. i USA og andre lande.
  • Google Chrome er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Google LLC.
  • AVCHD, AVCHD-logotypen, AVCHD Progressive og AVCHD Progressive-logotypen er varemærker tilhørende Panasonic Corporation og Sony Group Corporation.
  • XAVC S og XAVC S-logoet er varemærker tilhørende Sony Group Corporation.