Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit)

Windows-tietokone

Käyttöjärjestelmä:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Vain 64-bittinen

*2 Tietokoneet, joissa on Intel- tai AMD-suoritin (ei toimi ARM-suoritinpohjaisissa tietokoneissa)

Näyttö:

Vähintään 1 440 x 900 pistettä

Mac-tietokone

Käyttöjärjestelmä:

macOS 12/macOS 13/macOS 14

Näyttö:

Vähintään 1 280 x 800 pistettä

IPTC Metadata Preset

Windows-tietokone

Käyttöjärjestelmä:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Vain 64-bittinen

*2 Tietokoneet, joissa on Intel- tai AMD-suoritin (ei toimi ARM-suoritinpohjaisissa tietokoneissa)

Näyttö:

Vähintään 1 280 x 720 pistettä

Mac-tietokone

Käyttöjärjestelmä:

macOS 12、macOS 13、macOS 14

Näyttö:

Vähintään 1 280 x 720 pistettä

PlayMemories Home

Windows-tietokone

Käyttöjärjestelmä:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Vain 64-bittinen

*2 Tietokoneet, joissa on Intel- tai AMD-suoritin (ei toimi ARM-suoritinpohjaisissa tietokoneissa)

Näyttö:

Vähintään 1 024 x 768 pistettä

Mac-tietokone

Käyttöjärjestelmä:

OS X v10.10–10.11 / macOS 10.12–10.13

Näyttö:

Vähintään 1 024 x 768 pistettä

Kameran ohjausrasia CCB-WD1

Käyttöjärjestelmä:

Windows® 10/Windows® 11

macOS 11/macOS 12/macOS 13

Selain:

Microsoft Edge/Google Chrome

Huomautus

• Varmista, että käyttöjärjestelmä ja kaikki ajuriohjelmistot ovat ajan tasalla.
  • Sony ei takaa ohjelmiston asianmukaista toimintaa kaikissa järjestelmäympäristöissä.
  • Edellä annettujen vaatimusten lisäksi myös käytettävän käyttöjärjestelmän vaatimusten on täytyttävä.
  • Taustalla käynnissä olevat ohjelmistot voivat vaikuttaa ohjelmiston toimintaan.
  • Joitakin elokuvia ei ehkä toisteta tasaisesti edes sellaisissa järjestelmäympäristöissä, joissa ohjelmiston toimivuus on taattu. Tämä ei vaikuta tietokoneisiin tuotujen tai levyille kirjoitettujen elokuvien laatuun.
  • Kytke verkkolaite, kun käytät kannettavaa tietokonetta.
    Virransäästötoiminto voi vaikuttaa ohjelmiston toimintaan.
  • Tiedonsiirtoyhteyttä ei ehkä voi palauttaa, kun tietokone palautetaan keskeytys- tai lepotilasta.
  • Mac OS X -käyttöjärjestelmässä XAVC S -videoita ei ehkä toisteta tasaisesti.

Tavaramerkit

• Microsoft, Windows ja Microsoft Edge ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
  • Mac on Apple Inc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
  • Google Chrome on Google LLC -yhtiön tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.
  • AVCHD, AVCHD-logo, AVCHD Progressive and AVCHD Progressive -logo ovat Panasonic Corporationin ja Sony Group Corporationin tavaramerkkejä.
  • XAVC S ja XAVC S -logo ovat Sony Group Corporationin tavaramerkkejä.