Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit)

Windows-datamaskin

OS:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Bare 64-biters

*2 Datamaskiner med Intel- eller AMD-prosessorer (fungerer ikke på ARM-prosessorbaserte datamaskiner)

Skjerm:

Minst 1440 x 900 punkter

Mac-datamaskin

OS:

macOS 12/macOS 13/macOS 14

Skjerm:

Minst 1280 x 800 punkter

IPTC Metadata Preset

Windows-datamaskin

OS:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Bare 64-biters

*2 Datamaskiner med Intel- eller AMD-prosessorer (fungerer ikke på ARM-prosessorbaserte datamaskiner)

Skjerm:

Minst 1280 x 720 punkter

Mac-datamaskin

OS:

macOS 12、macOS 13、macOS 14

Skjerm:

Minst 1280 x 720 punkter

PlayMemories Home

Windows-datamaskin

OS:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Bare 64-biters

*2 Datamaskiner med Intel- eller AMD-prosessorer (fungerer ikke på ARM-prosessorbaserte datamaskiner)

Skjerm:

Minst 1024 x 768 punkter

Mac-datamaskin

OS:

OS X v10.10–10.11 / macOS 10.12–10.13

Skjerm:

Minst 1024 x 768 punkter

Kamerastyringsboks CCB-WD1

OS:

Windows® 10/Windows® 11

macOS 11/macOS 12/macOS 13

Nettleser:

Microsoft Edge/Google Chrome

Merknad

• Kontroller at operativsystemet og all driverprogramvare er oppdatert.
  • Sony kan ikke garantere problemfri drift i alle systemmiljøer.
  • Systemkravene for operativsystemet må overholdes i tillegg til kravene som står oppført over.
  • Programvare som kjører i bakgrunnen, kan påvirke programvarens ytelse.
  • Det kan hende at avspillingen av enkelte filmer blir ujevn, selv i systemmiljøer der problemfri drift av programvaren er garantert. Dette påvirker ikke kvaliteten på filmene som blir importert til datamaskiner eller skrevet til disker.
  • Koble til en AC-adapter når du bruker en bærbar datamaskin.
    Det kan hende at strømsparingsfunksjonen påvirker ytelsen negativt.
  • Det kan hende at du ikke kan gjenopprette kommunikasjonen, selv etter at datamaskinen har startet opp igjen fra hvile-/dvalemodus.
  • Det kan hende at avspillingen av XAVC S-filmer blir ujevn med Mac OS X.

Varemerker

• Microsoft, Windows og Microsoft Edge er registrerte varemerker eller varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
  • Mac er et registrert varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land.
  • Google Chrome er et varemerke eller registrert varemerke for Google LLC.
  • AVCHD, AVCHD-logotypen, AVCHD Progressive og AVCHD Progressive-logotypen er varemerker for Panasonic Corporation og Sony Group Corporation.
  • XAVC S og XAVC S-logoen er varemerker for Sony Group Corporation.