Fremgangsmåte for å endre sikkerhetskriteriene for Mac-maskiner med Apple-chip

Fremgangsmåten etter oppstart av datamaskinen i macOS-gjenoppretting er beskrevet her.
Derfor kan du ikke bruke en nettleser på Mac-maskinen din mens du utfører denne fremgangsmåten. Vi anbefaler at du åpner siden med denne fremgangsmåten på en smarttelefon eller lignende og bruker den til referanse underveis.
Du kan åpne denne siden på smarttelefonen din ved å lese av den todimensjonale strekkoden nedenfor.

https://www.sony.net/dics/msp/

Fremgangsmåte for å endre sikkerhetskriteriene

1. Åpne Apple-menyen, og velg [Slå av] for å slå av Mac-maskinen.
  2. Vent ti sekunder etter at du har slått av maskinen før du trykker på og holder nede strømknappen på Mac-maskinen.
  3. Klikk på [Valg], og klikk deretter på [Fortsett].
  4. Klikk på [Verktøy], og velg deretter [Oppstartssikkerhetsverktøy].
  5. Velg oppstartsdisken du vil bruke blant de som vises, og klikk deretter på [Sikkerhetskriterier].
  6. Velg "Redusert sikkerhet", og velg deretter "Tillat brukeradministrering av kjerneutvidelser fra identifiserte utviklere" og klikk på [OK].
    (Vi anbefaler at du noterer deg innstillingene før du gjør endringer slik at du kan gjenopprette de forrige sikkerhetskriteriene når du er ferdig med å bruke appen.)
  7. Oppgi administratornavn og -passord, og klikk deretter på [OK].
  8. Når sikkerhetskriteriene er konfigurert, vises følgende vindu.
  9. Åpne Apple-menyen, og velg [Omstart] for å starte Mac-maskinen på nytt.
  10. Når maskinen har startet på nytt, går du tilbake til den opprinnelige siden og fortsetter bruken av maskinen.

Fremgangsmåte for å gjenopprette sikkerhetskriteriene til "Full sikkerhet"

1. Åpne Apple-menyen, og velg [Slå av] for å slå av Mac-maskinen.
  2. Vent ti sekunder etter at du har slått av maskinen før du trykker på og holder nede strømknappen på Mac-maskinen.
  3. Klikk på [Valg], og klikk deretter på [Fortsett].
  4. Klikk på [Verktøy], og velg deretter [Oppstartssikkerhetsverktøy].
  5. Velg oppstartsdisken du vil bruke blant de som vises, og klikk deretter på [Sikkerhetskriterier].
  6. Velg "Full sikkerhet", og klikk deretter på [OK].
  7. Oppgi administratornavn og -passord, og klikk deretter på [OK].
  8. Når sikkerhetskriteriene er konfigurert, vises følgende vindu.
  9. Åpne Apple-menyen, og velg [Omstart] for å starte Mac-maskinen på nytt.