Privatlivsmeddelelse

Dette kamera kan anvende funktionen Ansigtsregistrering til at udføre ansigtsdetektion med prioritet på ansigterne af forudregistrerede motiver.

Dette involverer brugen af "biometriske" data (ansigtstrækdata) for personer, hvis ansigt du har forudregistreret. De registrerede data gemmes kun på kameraet og indsamles ikke af Sony. Du kan også til enhver tid slette de registrerede data.

Du er ansvarlig for din brug af funktionen Ansigtsregistrering på dette kamera til at indsamle og bruge biometriske oplysninger om motivers ansigter. Når du anvender denne funktion til at registrere et motivs ansigt, anbefaler vi, at du forklarer, at deres biometriske ansigtsdata vil blive opbevaret i kameraet og anvendt til ansigtsdetektion.

[Specifikt indhold anbefalet til forklaring (eksempel)]

• Kameraet anvender muligvis de forudregistrerede biometriske ansigtsdata for motivet ved optagelse
  • De registrerede biometriske data gemmes kun på kameraet og anvendes ikke til andre formål
  • Hvis den person, som var motivet, ønsker det, kan fotografen til enhver tid slette de biometriske data i kameraet

Ansigt/øje-AF kan anvendes uden registrering af ansigter.

Hvis du har nogen spørgsmål, skal du besøge websiden nedenfor, angående hvordan du kontakter Sonys kundeservice i dit land eller område.
https://www.sony.net/SonyInfo/Support/