Personvernerklæring

Dette kameraet bruker Ansiktregistrering-funksjonen til å utføre ansiktregistrering som prioriterer ansiktene til forhåndsregistrerte motiver.

Dette omfatter bruk av "biometriske" data (ansiktskarakteristikkdata) om personer du har forhåndsregistrert ansiktet til. Dataene som registreres, lagres bare på kameraet og samles ikke inn av Sony. Du kan også når som helst slette de registrerte dataene.

Du er ansvarlig for hvordan du bruker Ansiktregistrering-funksjonen på kameraet til å samle inn og bruke den biometriske informasjonen om ansiktet til personene. Når du bruker denne funksjonen til å registrere ansiktet til en person, anbefaler vi at du forklarer at de biometriske dataene om ansiktet vil bli lagret på kameraet og brukt til ansiktregistrering.

[Spesifikt innhold anbefalt som forklaring (eksempel)]

• Kameraet kan bruke de forhåndsregistrerte dataene om ansiktet til personen når du tar bilder
  • De biometriske dataene som registreres, lagres bare på kameraet og brukes ikke til andre formål
  • Hvis personen som var motiv ønsker det, kan fotografen når som helst slette de biometriske dataene på kameraet

Ansikt/øye-AF kan brukes uten å registrere ansikter.

Hvis du har spørsmål, kan du gå til nettsiden nedenfor for å finne ut hvordan du kontakter Sony brukerstøtte i ditt land eller område.
https://www.sony.net/SonyInfo/Support/