Tjänst för ändring av zoomringens manöverriktning

För kunder som så önskar har vi startat en tjänst för att ändra zoomringens manöverriktning på tillämpliga modeller i nedanstående lista.

Zoomringens manöverriktning

Vid inköpet

Efter ändringen

Tillämpliga modeller

FE C 16-35mm T3.1 G(SELC1635G)

För att begära denna tjänst

Denna tjänst erbjudes mot avgift
Kontakta servicecentret i landet eller området där du köpte produkten för närmare detaljer om hur man begär tjänsten, hur lång tid det tar, samt avgiften.

Gå till supportsidan och klicka på "Electronics" för att gå vidare till supportsidan för ditt land/område.(För att komma till supportsidan för landet/området där du köpte produkten om det är annorlunda än det land/område där du nu bor, klicka på "Electronics" under "Location" och välj land/område.)

Från menyn längst ned på supportsidan, klicka på [Contact Support] för att bekräfta kontaktinformationen.