"PlayMemories Home" - Basisbewerkingen (Windows)

Welkom bij "PlayMemories Home"!

In "PlayMemories Home" kunt u foto's en video's op uw pc beheren en bewerken.

Laten we beginnen met het importeren van foto's en video's naar uw pc!

Foto's en video's uit uw camera importeren

In "PlayMemories Home" kunt u foto's en video's die u hebt gemaakt op uw pc importeren.

1. Sluit uw digitale (video-)camera of smartphone met behulp van de meegeleverde of ingebouwde USB-kabel aan op de pc. Of plaats een extern medium zoals een SD-kaart of Memory Stick in uw pc.

Het volgende scherm wordt automatisch weergegeven.

2. Selecteer "Mediabestanden importeren".

Er wordt een scherm weergegeven dat u helpt bij het importeren van foto's en video's.

3. Volg de instructies op het scherm voor het importeren van foto's en video's.

[Hint]

- Nadat u een digitale (video-)camera van Sony hebt aangesloten, zijn diverse functie in "PlayMemories Home" beschikbaar, afhankelijk van het aangesloten apparaat.

[Notitie]

- Mogelijk zijn niet alle functies beschikbaar. Dit is afhankelijk van uw land/regio.

Back to TOP