För övertoningar med GPS-data kan du välja design från följande 4 typer.

Inställningar för övertoningar med GPS-data

För övertoningar med GPS-data kan du konfigurera flera övertoningar med GPS-datainställningar (som t.ex. displayområde och flera videokällor) samtidigt.

Om "Visa bara GPS-spår för den beskurna filmen" är valt

Om videobeskärningsområdet är inställt visas bara spåret för den beskurna delen

Om "Visa bara GPS-spår för den beskurna filmen" inte är valt

Om videobeskärningsområdet är inställt visas all GPS-spårningsinformation oberoende av den beskurna delen

Om "Visa GPS-spår för alla inkluderade filmer" är valt

Visa spår A och B kombinerat

Om "Visa GPS-spår för alla inkluderade filmer" inte är valt

Visa spår A och B separat