Ladda ner / Supportinformation

Meddelande om slut för hämtningar av PlayMemories Home
Nedladdning av PlayMemories Home Ver. 5.5 (versionen för 32-bits operativsystem) upphörde den 31 mars 2020.
Nedladdningstjänsten för Mac-versionen av PlayMemories Home var schemalagd att upphöra den 31 mars 2020, men perioden har förlängts och nedladdning är fortfarande möjlig.

• Windows 64-bitars version av PlayMemories Home kan fortsättningsvis laddas ned.
  • Om du uppdaterar macOS till 10.15 kommer du inte att kunna använda PlayMemories Home längre.

Aviseringar

30 juni, 2023

(Återställd) Om användning av GPS-supportverktyget
För närvarande kan inte GPS-hjälpdata uppdateras till följd av ett systemfel.
Vi ber om ursäkt för den olägenhet som detta kan orsaka våra kunder.
(Kommentar tillagd den 7 juli 2023 UTC: Systemfelet har åtgärdats. Felet gällde från den 1 juni 2023 till den 6 juli 2023 UTC.)

30 juli, 2020

Överföringsfunktionen till YouTube kan inte användas längre på grund av en specifikationsändring av YouTube. Funktionen kan inte användas även om den visas som tillgänglig i en reklamkatalog, ett produktpaket eller inkluderade dokument.

14 februari 2019

Kartvy med PlayMemories Home (Windowsversion) är inte längre tillgängligt på grund av en specifikationsändring för Google Maps. Vi rekommenderar att du använder någon av de liknande applikationerna som finns på marknaden.

4 oktober, 2018

Överföringsfunktionen till Facebook kan inte användas längre på grund av en specifikationsändring av Facebook. Funktionen kan inte användas även om den visas som tillgänglig i en reklamkatalog, ett produktpaket eller inkluderade dokument.

Relevanta sidor

Imaging Edge Desktop
En skrivbordsapplikation som ökar kvaliteten och effektiviteten för produktionsarbete som fjärrstyrd tagning och RAW-bearbetning.
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile är ett gratisprogram som gör att du kan överföra bilder till din smartphone och ta bilder på distans med hjälp av kameror som är kompatibla med Sony Wi-Fi.
Page top