Personaliseringsgids - ILCE-7SM3

De ILCE-7SM3 heeft veel verschillende aanpassingsfuncties, zoals customknoppen en een geheugenfunctie, waarmee fotografen de functies van diverse knoppen kunnen veranderen aan de hand van hun voorkeuren.
Systeemsoftware van de camera (firmware): Versie 3.00 of hoger

Snel schakelen tussen camera-instellingen op basis van de opnamesituatie

Cam.-inst.geheug/Cam-inst. oproep.

Hiermee kunt u camera-instellingen vooraf instellen, waarna u ze kunt oproepen met de moduskiezer.
In plaats van de moduskiezer te gebruiken, kunt u de opgeslagen instellingen ook onmiddellijk oproepen door op een knop te drukken en deze vast te houden.

Helpgids voor deze camera

Page top

Veelgebruikte functies direct oproepen

Er zijn vier verschillende functies: [Eig. t.-/dr.kn.inst.], [Mijn draaikn.-instell.], [Fn-menu-instell.] en [Inst. Mijn Menu].

Eig. t.-/dr.kn.inst.

U kunt de customknopfunctie gebruiken om de functies die u het vaakst gebruikt toe te wijzen aan gemakkelijk te bedienen knoppen en keuzeknoppen. Hiermee kunt u de procedure voor het selecteren van onderdelen in MENU overslaan zodat u de functies sneller kunt oproepen.

* Als de lens een scherpstelvergrendeling heeft.

Mijn draaikn.-instell.

Net als bij Eigen toets kunnen de gewenste functies worden toegewezen aan de voorste/achterste keuzeknoppen en het besturingswiel. U kunt omschakelen tussen de standaardfuncties en de toegewezen functies met behulp van de eigen toets waaraan u de omschakelfunctie hebt toegewezen.

Fn-menu-instell.

Door op de knop Fn (Functie) te drukken, kunt u tot twaalf functies aan de onderkant van de monitor laten weergeven. U vindt het misschien handig om de functies die u het vaakst gebruikt, en die niet toegewezen zijn aan aanpasbare knoppen, hier toe te wijzen.

Inst. Mijn Menu

Wijs de functies die u wel regelmatig gebruikt maar minder vaak dan de functies in het functiemenu toe aan My menu (Mijn menu). U kunt tijd besparen door uw favoriete items in My menu (Mijn menu) te organiseren, in plaats van te zoeken in de menu-items.

Helpgids voor deze camera

De camera-instellingen opslaan op een geheugenkaart (Instell. opsl./laden)

U kunt de camera-instellingen opslaan op en laden vanaf een geheugenkaart of de cloud (C3 Portal). U kunt ook de instellingen laden vanaf een andere camera van hetzelfde model.
Voor het gebruik van C3 Portal is een serviceovereenkomst vereist.

* Sommige instellingen kunnen niet worden opgeslagen.

Helpgids voor deze camera

Page top

Overig

In aanvulling op de functies hierboven, kunnen de volgende functies u ook helpen om de camera te leren beheersen.

• [AF-gebied-registr]: Verplaatst het scherpstelkader onmiddellijk naar een positie die u van tevoren hebt geregistreerd door op een customknop te drukken.
  • [V/H AFgeb.schak.]: Schakelt het type scherpstelgebied en de positie van het scherpstelkader om aan de hand van de oriëntatie van de camera (horizontaal/verticaal).
  • * De beelden op de monitor zijn niet werkelijke schermafbeeldingen, maar simulaties.