Personaliseringsgids - ILCE-7M4

Weergeven

15. Hoe u afbeeldingen kunt beschermen en waarderen

Wijs de functie [Beveiligen] of [Classificatie] toe aan een aangepaste toets tijdens het terugkijken. Hierdoor kunt u vastgelegde beelden snel sorteren. We raden aan om de functie toe te wijzen aan de toets C3 zodat u met uw rechterhand naar de volgende afbeelding kunt gaan en de toegewezen functie kunt selecteren met uw linkerhand.

Geavanceerde voorbereiding MENU → (Instellingen) → [Bedien. aanpass.] → [Eigen toets-instel.] → [Gepersonalis.knop 3] → [Beveiligen] of [Classificatie].
Tijdens het terugkijken Ga naar het volgende beeld met behulp van uw rechterhand, en selecteer [Beveiligen] of [Classificatie] met de C3-knop met behulp van uw linkerhand.
Page top

16. Hoe u alleen beveiligde of gewaardeerde beelden kunt terugzien

U kunt wisselen tussen de beelden bij het terugkijken, waarbij alleen beschermde afbeeldingen worden getoond, of afbeeldingen met een bepaalde waardering. U kunt de voorste keuzeknop, achterste keuzeknop L of achterste keuzeknop R selecteren om deze functie uit te voeren. Gebruik andere bedieningselementen dan de geselecteerde keuzeknop (zoals het besturingswiel) om alle beelden weer te geven. Op deze manier kunt u de weergavemethode kiezen die geschikt is voor uw doel.

Overspringen tussen alleen de beveiligde beelden met de voorste keuzeknop, en alle beelden weergeven met de achterste keuzeknop L
Geavanceerde voorbereiding
  1. MENU →  (Afspelen) → [Afspeeloptie] → [Instel. beeldoverslag] → (Draaikn. voor) → [Alleen beveiligd]
  2. MENU → (Afspelen) → [Afspeeldoel] → [Weergavefunctie] → [Datumweergave].
Tijdens het terugkijken U kunt alleen de beveiligde beelden weergeven met behulp van de voorste keuzeknop, en alle beelden weergeven met de achterste keuzeknop L.

U kunt ook [Weergavefunctie] selecteren op het indexweergavescherm in plaats dit in te stellen op het weergavemenu.

Page top

17. Beelden sneller weergeven en vergroten na het opnemen

Als u veelvuldig de scherpstelling controleert in de weergavefunctie na het opnemen, kunt u deze bediening sneller uitvoeren door de functies voor het oproepen van de weergavefunctie en het vergroten van het beeld in de weergavefunctie toe te wijzen aan dezelfde knop.

Geavanceerde voorbereiding MENU → (Instellingen) → [Bedien. aanpass.] → [Eig. t.-/dr.kn.inst.] → [AF-ON-knop] → [Afspelen].
Tijdens het terugkijken Roep de functie Afspelen op door op de AF-ON-knop te drukken, en druk daarna nogmaals op de knop om het beeld te vergroten.

Camerafuncties en instructies

Page top