ILCE-6600 - AF MACRO ZOOM 3x-1x /F1.7-2.8 |Kompatibilitetsoplysninger

AF MACRO ZOOM 3x-1x /F1.7-2.8

LA-EA5

• Fås med Mount Adaptor.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
  • Touch-udløseren fungerer ikke.
  • For at bruge autofokus skal systemsoftwaren være opgraderet til ver. 1.10 eller senere.
  • Selvom du kan udføre autofokus, er det nogle gange svært at fokusere på et motiv vha. denne funktion, når du optager mørke scener, eller når et motiv er placeret i hjørnerne af skærmen, eller er væsentligt ude af fokus.
  • Når du udfører kontinuerlig optagelse i tilstanden Hi+, Hi eller Mid, mens fokustilstanden er indstillet til AF-C, sporer fokus ikke noget motiv. For at muliggøre AF-sporing vha. indstilling af kontinuerlig optagelse til tilstanden Hi+, Hi eller Mid, skal systemsoftwaren opgraderes til ver. 1.10 eller senere.
  • Når du udfører kontinuerlig optagelse i tilstanden Hi+, Hi eller Mid, mens fokustilstanden er indstillet til AF-C, kan hastigheden af kontinuerlig optagelse være langsommere.

LA-EA4

LA-EA3

• Autofokusering kan ikke anvendes.
    • Fås med Mount Adaptor.
    • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
    • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
    • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
    • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
    • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
    • Touch-udløseren fungerer ikke.
    • Når du udfører kontinuerlig optagelse i tilstanden Hi+, Hi eller Mid, mens fokustilstanden er indstillet til AF-C, kan hastigheden af kontinuerlig optagelse være langsommere.

LA-EA2

LA-EA1

• Autofokusering kan ikke anvendes.
      • Fås med Mount Adaptor.
      • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
      • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
      • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
      • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
      • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
      • Touch-udløseren fungerer ikke.