ILCE-7 - SEL70200GM2 |Kompatibilitetsinformation

SEL70200GM2

FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
sample: SEL70200GM2

När ett objektiv är monterat direkt på kameran:

• Fast Hybrid AF är tillgängligt med systemprogramvara version 1.02 eller senare.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] kanske visningen på skärmen (LCD-skärm/sökare) blinkar en kort stund och fokuspositionen kanske återställs. Detta åtgärdas när kamerans systemprogramvara uppdateras till ver 1.02 eller senare.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] registreras inte Exif-värdena för objektivmodell och högsta bländarvärde korrekt. Detta åtgärdas när kamerans systemprogramvara uppdateras till ver 1.02 eller senare.
  • När kamerans exponeringssteg är inställt på 0,5 stegs basis medan objektivets bländarring är inställt på 0,3 stegs basis registreras visningen på skärmen (LCD-skärm/sökare) och Exif-data på 0,5 stegs basis, och dessa kan skilja sig från faktiskt bländarvärde.
  • När bländarringen är inställd på läget Manual Iris [Manuell bländare] ställs bländarvärdet till det värde som bländarringen visar, oavsett exponeringsläge. När kamerans systemprogramvara uppdateras till ver 1.02 eller senare ställs bländarvärdet in automatiskt utom i exponeringslägena A och M, som vanligt.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Autobländare] och Manual Iris [Manuell bländare] under filminspelning avbryts inspelningen. Detta åtgärdas när kamerans systemprogramvara uppdateras till ver 1.02 eller senare.
  • Om du roterar bländarringen utökas inte tiden innan kameran försätts i strömsparläge. Detta åtgärdas när kamerans systemprogramvara uppdateras till ver 1.02 eller senare.
  • Bländarvärdet registreras inte korrekt när du registrerar inställningar via minnesfunktionen.
  • Brytaren för skakkompensering är tillgänglig med systemprogramvara version 1.02 eller senare.
  • Du kan använda knappen focus hold med version 1.02 eller senare av systemprogramvaran installerad på kameran.
  • Du kan använda focus range-växlaren (fokusområde) med version 1.02 eller senare av systemprogramvaran installerad på kameran.
  • Objektivnamn i Exif-data kommer inte att lagras på rätt sätt. Uppdatera kamerans systemprogramvara till Ver. 3.10 eller senare för att namnen ska visas på rätt sätt.

När en telekonverter används:

SEL14TC

• Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt. Namnet på själva objektivet anges tillsammans med telekonverterns namn om du uppdaterar kamerans systemprogramvara till version 3.10 eller senare.

SEL20TC

• Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt. Namnet på själva objektivet anges tillsammans med telekonverterns namn om du uppdaterar kamerans systemprogramvara till version 3.10 eller senare.