ILCE-7 - SEL70300G |Kompatibilitetsinformation

SEL70300G

FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS
sample: SEL70300G
  • Fast Hybrid AF är tillgängligt med systemprogramvara version 1.02 eller senare.
  • Brytaren för skakkompensering är tillgänglig med systemprogramvara version 1.02 eller senare.
  • Du kan använda knappen focus hold med version 1.02 eller senare av systemprogramvaran installerad på kameran.
  • Du kan använda focus range-växlaren (fokusområde) med version 1.02 eller senare av systemprogramvaran installerad på kameran.