ILCE-7R - SEL90M28G |Compatibiliteitsinformatie

SEL90M28G

FE 90mm F2.8 Macro G OSS
sample: SEL90M28G
  • De schakelaar voor de compensatie van trillingen is beschikbaar met de systeemsoftware Ver.1.02 of later.
  • De 'focus hold'-knop kan worden gebruikt met systeemsoftwareversie 1.02 of hoger van de camera.
  • De scherpstellingsbereikschakelaar kan worden gebruikt met systeemsoftwareversie 1.02 of hoger van de camera.
  • Wanneer de autofocusmodus niet is ingesteld op AF-C en er veel beweging voor scherpstelling plaatsvindt voordat er daadwerkelijk is scherpgesteld, is de belichting na scherpstelling soms onjuist. Je hebt hiervoor versie 1.20 of hoger van de systeemsoftware op de camera nodig.
  • Als de AF/MF-knop op de camera wordt gebruikt in de MF-modus, verandert de informatieweergave van het LCD-scherm en in de zoeker in AF, maar werkt AF niet. U kunt deze functie gebruiken door de systeemsoftware van de camera te updaten naar versie 1.02 of hoger.